torsdag 28 oktober 2010

sådärja

haha får bli ett litet inlägg idag också;) var ju ganska kul när man fick en kommentar när man absolut inte förväntade sig de=D

yesyes idag ska vi fara bort till ridskolan, ida ska rida lektion på cindy<3 så då följer jag och barry med, ska rida igenom honom och ska nog hoppa lite också, eller ja ska hoppa ganska ordentligt. har tänkt lite studs och gymnastik ska även ha några hinder som är högre, känner att jag behöver hoppa upp honom lite, så han får ta i. satt och tittade på filmer från tävling och han tar ju för fanken inte i!! nejfy barry;)
ska rida fram på gramanen, älskade tygel!<3 det är äligt det bäst hjälpmedlet man kan få om man inte kommer åt häste riktigt, barry är ju sånn att han inte ger med sig riktigt och då känns det bättre att bara knäppa på den rida med den ett litet tag, ta av den och fortsätta som att ingenting har hännt=)tidermantygel ger väl ungefär samma funktion men då måste ju hästen gå fast spänd hela tiden, med en graman kan man släppa ut halsen när man vill=)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar